Kronika Tygodnia postanowiła sprawdzić, jak wygląda jedzenie w szpitalach – w tym, w hrubieszowskiej placówce.
Reklamy
– Średni koszt surowców użytych do sporządzenia posiłków, tzw. „wsad do kotła” w miesiącu maju 2021 r. wyniósł 5,93 zł. Z kolei w miesiącach zimowych jest on wyższy z uwagi na wyższe ceny surowców, szczególnie warzyw i owoców – to odpowiedź, jaką uzyskała Kronika od Alicji Jarosińskiej, dyrektor SP ZOZ w Hrubieszowie.
Więcej na portalu kronikatygodnia.pl »
(źródło: kronikatygodnia.pl, fot. arch. lubiehrubie.pl)
Reklamy
Zobacz też:
Hrubieszów: Tornister pełen uśmiechów – Caritas zaprasza do włączenia się do akcji – ZDJĘCIA
Hrubieszów: Tornister pełen uśmiechów – Caritas zaprasza do włączenia się do akcji – ZDJĘCIA
LubieHrubie na Instagramie